E-mailadresAfdrukken

K.H. "Onze Taal" in concert met Gemengd Koor "Jubilate" uit Kumtich

Titel:
K.H. "Onze Taal" in concert met Gemengd Koor "Jubilate" uit Kumtich
Wanneer:
za, 30. januari 2016, 20:30 h
Locatie:
Tienen - Cultuurzaal Manège - Tienen, Vlaams-Brabant
Categorieën:
Concert, 2016
K.H.

Omschrijving

logo OTK Web03 small webZaterdag 30 januari 2016

Deuren 19.30 uur Aanvang 20.30 uur

Zaal Manège Tienen

Kaarten in voorverkoop €14:

OTK Gala2016 medium

Op zaterdag 30 januari 2016 vindt het jaarlijks galaconcert van de harmonie olv onze dirigente EVELYN RAES met gastoptreden van het Gemengd Koor Jubilate plaats in zaal Manège te Tienen.

Gedurende het concert zal u kunnen genieten van het gastoptreden van het Gemengd Koor "Jubilate" uit Kumtich onder leiding van Greet Duerinckx. De mooiste film- en musicalmuziek zullen worden geïnterpreteerd.

Het gemengd koor 'Jubilate' uit Kumtich werd opgericht in 1976 en groeide uit tot een enthousiaste groep van een 40-tal zingende leden. Sedert 2007 is de muzikale leiding in handen van Greet DUERINCKX.Het muzikale aanbod is, net zoals de leeftijd van de koorleden, gevarieerd.

Jubilate zingt zowel liturgische als profane koorwerken. Jubilate beperkt zich niet tot één stijlperiode en is altijd te vinden voor muzikale uitdagingen. Jaarlijks verzorgt Jubilate enkele feestelijke eucharistievieringen, zowel in de eigen parochie als daarbuiten. Jubilate zet minstens één concert per jaar op de planken en werkt vaak samen met andere koren en instrumentale ensembles.

Meer informatie:www.jubilate.be

 

Geniet alvast van dit optreden en uiteraard van de prachtige Amerikaanse muziekstukken van de harmonie onder leiding van onze dirigente Evelyn RAES!

Tickets


Locatie

Locatie:
Tienen - Cultuurzaal Manège
Straat:
Minderbroedersstraat 15
Postcode:
3300
Plaats:
Tienen
Provincie:
Vlaams-Brabant
Land:
Belgium
Tienen - Cultuurzaal Manège

Omschrijving

(huidig Kazerneplein)