Concert K.H. Onze Taal Kumtich

"The Masked Destination"



Op zaterdag 27 januari 2024 organiseert de Koninklijke harmonie Onze Taal uit Kumtich haar galaconcert om 19u30
in CC Kruisboog, zaal Manege te Tienen.

 The Mask Destination

Magische Klanken en Maskers: Koninklijke Harmonie Onze Taal Kumtich  presenteert "The Masked Destination"

Op zaterdag 27 januari 2024, om 19u30, verwelkomt de Koninklijke Harmonie Onze Taal uit Kumtich muziekliefhebbers in de betoverende wereld van "The Masked Destination". Een avond doordrenkt met mysterie, waarin de magie van muziek en bijzondere ontmoetingen samenkomen in een uniek concert in de manège in Tienen.

Ontmoet The Masked Musician: Een Geheimzinnige Gast

Een hoogtepunt van de avond is de verschijning van "The Masked Musician", een geheimzinnige gast die zijn kunsten vertoont samen met  de harmonieuze klanken van de Koninklijke Harmonie. De identiteit van deze bijzondere artiest blijft gehuld in mysterie, en zijn muzikale bijdrage zal zeker de zintuigen prikkelen en de avond onvergetelijk maken.

Een reis door diverse culturen:

"The Masked Destination" neemt het publiek mee op een reis rond de wereld door middel van prachtige composities uit diverse landen. Van levendige deuntjes tot melancholische melodieën, de Koninklijke Harmonie Onze Taal belooft een veelzijdige en meeslepende ervaring voor alle aanwezigen.

Locatie en Tijd: De Manège in Tienen

De magische klanken zullen de muren van de manège in Tienen vullen, gelegen op het Sint-Jorisplein  De deuren openen om 18u30, zodat bezoekers ruim de tijd hebben om zich onder te dompelen in de mysterieuze sfeer en zich klaar te maken voor een avond vol muzikale ontdekkingen.

Mis deze betoverende avond niet!

Zorg ervoor dat je erbij bent op zaterdag 27 januari 2024, om 19u30, voor een onvergetelijke avond vol muziek, mysterie en maskers. 

Laat je meeslepen door de magie van "The Masked Destination" en geniet van een avond vol muzikale verrassingen met de Koninklijke Harmonie Onze Taal uit Kumtich!

Concert : "The Masked Destination" -19u30 - Zaal Manege te Tienen - Deuren open vanaf 18u30

Kaarten €12 VVK (€14 aan de kassa, gratis - 12 jaar) zijn te verkrijgen bij

  • bestuursleden en muzikanten
  • via telefoon :
    0499/31.83.76 - Richard Streicher
    0479/52.71.82 - Ilse Streicher
  • of per mail via onderstaand formulier

Reservatie

Tienen
CC De Kruisboog
Zaal Manege

Sint-Jorisplein 20 3300 Tienen