Blog

Agenda

 

Volg hier de activiteiten en concerten van K.H. 'Onze Taal' Kumtich

Wil je ook graag een muziekinstrument bespelen? Repetitie elke vrijdag om 20.00u tot 22.00u in zaal centrum in kumtich.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 

Pin It

Dirigente Evelyn Raes

 

Dirigente Evelyn Raes KHOTKDirigente Evelyn Raes

Evelyn startte op 7 – jarige leeftijd haar eerste muzikale lessen notenleer en klarinet aan de Jeugdmuziekschool van Lubbeek. Nadien volgde zij les aan het Conservatorium (SLAC) te Leuven. Bij Bart Van den Bosch behaalde zij het diploma klarinet hogere graad met de grootste onderscheiding. Zij nam met succes deel aan verschillende Vlamo wedstrijden voor klarinet. In 2007 werd ze laureaat van de nationale Dexia-Classics wedstrijd. Ondertussen behaalde zij het Bachelor diploma lerarenopleiding voor de basisschool aan de Katholieke Hogeschool te Leuven.

Daarna zette ze haar muziekstudies verder aan het Lemmensinstituut te Leuven. Ze behaalde in de klas van Greet Severens het diploma Master of Arts optie klarinet met grote onderscheiding. Nadien behaalde ze bij Eddy Vanoosthuyse het diploma Master na Master (MANAMA) voor klarinet eveneens met grote onderscheiding.

Masterclasses voor klarinet volgde ze bij Robert Walzel (USA), Carlo Failli (It), Justin O’Dell (USA), Masaiche Takeuchi (Jap), Karl Leister (Duitsl), Robert Spring (USA) en Piero Vincenti (It).

Ondertussen behaalde ze ook het diploma lerarenopleiding Muziek en het Bachelor diploma Hafabra-directie bij Edmond Saveniers en Jan van der Roost.

Momenteel studeert ze nog verder aan het Lemmensinstituut voor het Masterdiploma Hafabra-directie bij Yvan Meylemans en Jan Van der Roost.

Evelyn dirigeert naast de Kon. Harmonie ‘Onze Taal’ Kumtich ook de ConcertBand Linden en het jeugdorkest Musicali.

Ze is lerares klarinet aan de Academie Regio Tienen (ART) en lerares klarinet, saxofoon en muzikale vorming aan de Jeugdmuziekschool van Lubbeek.

Als klarinettiste is zij actief bij de International Clarinets (het clarinetchoir van het Conservatorium van Gent), bij het Hageland Wind Orchestra (HWO) en de Harmonie St Jozef te Tielt-Winge. Ze treed eveneens op als free lance klarinettiste bij verschillende orkesten, o.a. het Brussels Philharmonic.

Pin It

Inschrijving Retaurantdagen 2014 - K.H. OTK

Inschrijving restodagen 2014 KHOTK

Pin It

100 jaar feestdagen - Kumtich - Nieuwsbrief

2, 3 & 4 september 2011

Zaal 'Centrum Kumtich', Keibergstraat 54 - 3300 Kumtich

logo_OTK_100jaar

FEESTPROGRAMMA

Pin It