27 januari 2018: K.H. "Onze Taal" in concert met Sabien Tiels

logo OTK Web03 small web

OTK NieuwjaarsConcert met Sabien Tiels

Op zaterdag 27 januari 2018 vindt het jaarlijks galaconcert van de harmonie olv onze dirigent JEAN-JACQUES MACHIELS met gastoptreden van Sabien Tiels in zaal Manège te Tienen.

Sabien Tiels, één van de eerste vrouwelijke Nederlandstalige singersongwriters én zangeres pur sang, uit haar creativiteit al sinds haar twaalfde in kleurrijke teksten en prachtige lyrische muziek.

Haar glasheldere stemkleur, warme uitstraling en uit het leven gegrepen teksten beroeren de harten van vele luisteraars in het theater en op de radio en televisie. In 1994 scoort ze haar eerste grote hit met de gevoelige ballade 'Hou je morgen nog van mij'. Aansluitend sleept ze de debuutprijs voor de Radio 2 Zomerhit in de wacht. In 1996 wordt ze finaliste van 'Eurosong' en brengt ze meteen ook haar eerste zelfgeschreven full-album uit met als titel 'Hou je morgen nog van mij'. Deze cd bevat twaalf songs waaronder de onmiskenbare klassieker 'Trein'. Sabien speelt ondertussen met een liveband op grote festivals als Marktrock en de Gentse Feesten. Tussen 1997 & 2008 worden er 5 albums uitgebracht!

Voor Sabien’s nieuwste en wel erg verrassende album kroop ze voor tekst en muziek in de schrijverspen samen met door haar erg gewaardeerde muzikale persoonlijkheden als Stef Bos, Rocco Granata, Wigbert, Marcel de Groot, Nol Havens, Johan Verminnen, Stoomboot , Guido Belcanto, Berlaen en Hans de Booij. Het resultaat van deze boeiende ontmoetingen is in het najaar van 2016 gebundeld in een duetten-album, getiteld “Mannelijk Schoon”.

Op haar songwriterpalmares staan meer dan 250 songs in een waaier aan stijlen (kleinkunst, pop, theater, musical, …)

Kom genieten van dit optreden!

Pin It